fredag 17 september 2010

Dollhouse


Hela veckan har jag haft sådan lust att ta fram kameran och gå ut i naturen/ på stan och ta lite foton, men tyvärr så har jag inte haft tid för sådant denna vecka. Har haft full rulle på jobbet och på kvällarna har jag inte heller orkat knäppa på datorn. Idag då jag och barnen kommit hem från jobb och daghem och efter att barnen satt sig vid tv:n för att se på barnprogram, sambon tagit itu med maten, jag hade satt på tvättmaskinen, vikt byke, städat upp i röran av galonkläder, stövlar, mössor och ryggsäckar i tamburen... så tog jag fram kameran och tog några bilder (det blir lite suddigt utan kamerastativ) av vårt nya dockhus. Det är en present till dottern som fyller 3-år i oktober och ännu finns det endel som vi planerat av göra inuti huset. Knappast kommer det att finnas alla möbler direkt, men det blir ju jul snart också och sedan kan man köpa mer efterhand.  Jag har också sett gamla dockhusmöbler på loppis så ev kan man ju också hitta något begagnat lite billigare.

Vi hade också tänk att små sammetsdjur som heter Sylvanian families skulle få flytta in i dockhuset. Likada lekte jag själv också med då jag var liten och mamma har faktiskt sparat dem och barnen har tyckt om att leka med dem hos henne.  Ifall ni har några bra tips gällande dockhus så skulle det vara roligt att höra. 


Tack för era snälla kommentarer! Trevligt veckoslut allesammans! 

Sanna

6 kommentarer:

Hanna sa...

Tosi kaunis talo.
Meillä nukkekodissa on milloin mitäkin, legoukkoja, legohuonekaluja, petsejä, little peopleja :) Äitini osti nukkekotiperheen, mutta se on kadonnut ja mennyt rikki..

Kivoja huonekaluja on mielestäni vaikea löytää. Eipä taloa ole kauheasti kalustettu alun jälkeen.

Anonym sa...

Fint dockhus! Ha ett trevligt veckoslut! H:Minna

StrandviksVillan sa...

Sånt härligt dockhus!!
Har aldrig sett ett så vackert förr.

Anonym sa...

Ljuvligt dockhus!!!:)/J

Fröken Fräken sa...

Vilket vackert dockhus!! Jag blir ju lite sugen på att leka med det själv.. tänk så mycket enklare och billigare det är ett göra om i ett sådant jämfört med sitt eget hem..

alegni sa...

åh, tänk om man hade haft ett sådant dockhus som liten. det är ju helt fantastiskt!