tisdag 18 maj 2010

What's the story morning glory?


Well
Need a little time to wake up..
-Oasis

Idag passar det bra med en bild på en nyvaken dotter i pyamas. Sitter i och för sig inte i pyamas själv nu, men är hemma pga halsont och snuva. Inte speciellt kul att vara flunssig i denna värme, men vad bryr sig virusen om när de skall slå till eller inte.. Hann dock njuta av underbara soliga dagar förra veckan innan jag blev sjuk igår. 
Har mestadels läst böcker och vilat. Läser just nu en sann berättelse som heter Ut ur mörkret skriven av Linda Caine och Robin Royston. Den verkar helt bra, men efter att ha läst många otroligt bra böcker den senaste tiden, bl.a. Stieg Larssons Millenniumtrilogi, så har jag nu ribban ganska högt känns det som. Har ni några bra boktips som ni vill dela med er av?
Nu skall jag ta och dricka lite Panadol Hot och gå ut en sväng på balkongen och vattna våra balkongsblommor. Har satt ut lite örter i en kruka, bl.a. basilika, citronmeliss och ärtskott. Jag har även köpt pelargoner som jag satt i en blomlåda samt begoniorna som ni ser på bilden.

Ha det bra allesammans som tittar in på min blogg! 
Kram, Sanna

6 kommentarer:

alegni sa...

så söt hon är!
usch, så trist att vara sjuk just nu, fast trist är det ju när än man drabbas.
jag läser oförskämt lite numera (sitter alldeles för mycket vid datorn istället), men just nu håller jag på med en bibliografi av den engelska skådespelaren julie waters. jag tycker i allmänhet om biografier.
krya på dig!

Anonym sa...

Krya på dig! Jag håller på att läsa en bok som heter "ondska" av Jan Guillou. Jag är så dålig på att läsa... har ännu oläst boken om du har lånat åt mig.. =/ H:Minna

Lyckoslanten sa...

Gullunge! :o) Trist med ont, men det är övergående får vi hoppas! Jag hinner inte läsa annat än tidsskrifter och facklitteratur under vinterhalvåret. Om tre veckor ska jag ta itu med litteratur som väntar. Sköt om dig! ♥

StrandviksVillan sa...

Sicken sötnos!

Skämmande hur lite jag läst de senaste åren... Förr slukade jag böcker och kunde inte sova innan jag läst några sidor. Har tyvärr inga förslag åt dig.

Krya på dig snabbt!

Lilja's Corner sa...

Superhärlig bild på dottern!

Jag läser ganska lite nuförtiden och på sistone har jag mest läst "kiosklitteratur", men nu håller jag faktiskt på med gamla klassikern Sense and sensibility - riktigt underhållande!

Hoppas du kryar på dig snart!

Lottaspace sa...

Vad tråkigt att vara sjuk nu.. Krya på dig! Roligt att du vill beställa en vimpel! Min mailadress är inspirationmblogg@gmail.com

Kram, Lotta