onsdag 26 maj 2010

Flower power


Idag visar jag er mitt relativt nya armband i "hippiestil" med en massa olika små budskap.. Jag tycker det är ganska roligt i sin enkelhet.


Veckan har hittills varit mestadels regnig, förutom idag då det var sol på em och kvällen. Vattendroppar är bara så otroligt fint tycker jag (fast då skall det ju hellst inte ösregna då man fotograferar...) Det som är extra kul då man gillar att fotografera är att man börjar se på sin omgivning med nya ögon. En grå och regnig dag kan innehålla så mycket fint.. Man ser kanske också oftare sådant som är vackert som man inte annars skulle lägga märke till.


Så tänkte jag också visa er en bild på dottern som jag tagit i kvällssol. Då jag fotograferar använder jag aldrig blixt och jag försöker istället prova på att ta bilder i lite olika belysning (vilket förståss är extra kul denna tid på året då det är ljust länge om kvällarna). Jag märker förrästen att det har varit ganska många bilder på dottern i mina senaste inlägg, men detta beror också mycket på att hon oftast är den som jag har lättast att locka med som modell (dock ganska korta stunder...) på mina bilder.

Så glad jag blir över alla snälla kommentarer! Alltid roligt att veta vem som tittar in på bloggen, men naturligtvis är det ju också trevligt att det är så många andra också som läser min blogg. Ni får också gärna komma med önskemål på vad ni skulle vilja se här på bloggen så kanske jag kan visa lite sådant också i något skede. 

/Sanna

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var här igen! =D H:Minna.

Lyckoslanten sa...

Snyggt armband och gullig dotter! Trevligt med outfit och närbilder!

Nina/littleperky sa...

Har inte blivit av för mej att kommentera på sista tiden även om jag tittat in här. Fina bilder! Du blir bara skickligare på att fota märker jag :-). Visst är det fint med regndroppar.

Sabina sa...

Vilken söt dotter... en perfekt modell att fota!
Jag gillar också dessa armband, härliga!
Kram Sabina

sister sa...

Sååå fina bilder IGEN!! Du lyckas nog verkligen få tilannekuvia..:) ja vill o ha ett såntdä armband..:)

alegni sa...

hon är en förtjusande ung dam, din dotter, så du får gärna visa fler bilder på henne :)
jag gillar heller inte att fota med blixt. fast visst kan det bli fina bilder med blixt också, man borde bara lära sig tekniken...
tjusigt armband också, förresten.
kram

Fröken Fräken sa...

Det är inget vidare sommarväder här heller.. jag tog på mig en kofta idag när jag höll på att dona hemma för at jag var kulen! Kofta - i slutet av maj!! Vad hände?!

Härligt armband!