måndag 15 februari 2010

Tick tack..Alla hjärtans dag firade vi nog inte på något speciellt sätt. Jag hade blivit bjuden på en vändagsmiddag hos en kompis, men kunde inte gå, eftersom sambon hade åkt till stugan med några kompisar över helgen. Farfar kom och hälsade på, drack kaffe och åt glass och lekte med sina barnbarn. Så åkte jag med barnen en sväng till Ikea för att köpa denna nya klocka som vi nu har i köket. Undrade lite hur det skulle gå att åka till Ikea ensam med båda barnen, men det gick förvånansvärt bra, speciellt då vi avslutade shoppingrundan med lite mjukglass.

Det var bara i rulltrapporna det blev lite problem (orkade inte vänta till hissen dit det var kö)... En räddande ängel kom till min undsättning och hjälpte min lilla dotter att stå upprätt då hon höll på att falla och sa: " Lilla vän du måste hålla i din mamma" och tillade sedan åt mig"Ja, jag vet av egen erfarenhet hur det är att ha barn, kärra, saker... Min man blev helt stressad..Ja, han sitter faktiskt i bilen med ungarna just nu. Trevlig alla hjärtansdag, du vet.."


Medmänslighet, kärlek och vänskap skall vi komma ihåg varje dag samt att vara lyckliga över det vi har. Sedan skall vi inte glömma detta som någon även kommenterade - glädjas över små saker varje dag.

Kram till dig som tittar in här på bloggen!
Nu skall jag krypa ner i sängen en stund med en bra deckare.


/Sanna

8 kommentarer:

Ingela sa...

den där klockan är så jädrans snygg! tyvärr är den alltför stor för vårt hus, annars hade jag åkt ner till huvudstadsregionen enbart för att köpa den!
ha en fin fortsättning på veckan! kram

Anonym sa...

Fin klocka ni har och trevligt igen att läsa din text på bloggen och se på bilderna! H:Minna =)

Lilja's Corner sa...

Man blir så glad av hjälpsamma och trevliga människor! Borde komma ihåg att vara hjälpsam och trevlig mot främlingar lite oftare!

Den där klockan är snygg! Hur är det, tickar den? Både maken och jag är nämligen allergiska mot klockor som tickar högt, vilket vållar lite problem då vi behöver en klocka till vårt kontor :)

Nina/littleperky sa...

Snygg klocka, ser ut som en sån som är ganska stor, är den? Fina vändagsbilder också.

Vi borde annars lösa ut biljetterna. Om du hinner så kunde vi gå tillsammans och ta en kaffe också, annars så kan jag nog lösa ut dem.

Linruz sa...

Den där klockan finns här med. Älskar den!!
Tur at det finns snälla medhjälpliga människor.
Ha en fin kväll.
Kram Lina

Fröken Fräken sa...

Ja, det värmer verkligen med helt vanlig medmänsklighet! Härligt med personer som finns där och räcker ut en hand.

Lottaspace sa...

Snygg klocka!Härligt med snälla människor!

Lottaspace sa...

Och så sku jag ju skriva också att hoppas er vän tillfrisknar. Tråkigt att höra..

Kram, Lotta