torsdag 16 juni 2011

I ♥ flea market


Har mest köpt på loppis den senaste tiden och gjort många bra fynd. 
Känns bra både med tanke på min plånbok och miljön. :)
Ett av mina nyaste loppisinköp är denna blå skjortblus. Skjortan är ganska lös, med ganska korta uppvikta ärmar och en aning veckat upptill. Riktigt skön och passar bra med jeans. Fick ingen vettig bild tyvärr. Bilden är tagen för några dagar sedan.


Ljuslyktan på tavelramen hör också till mina nyaste fynd. Köpte två likadana lyktor som den ni ser på bilden och gillar dem verkligen. Slitet och fint och passar bra tillsammans med de lyktor som jag redan hade från tidigare i fattigmanssilver.

En fråga till er andra som gillar loppis: vad brukar ni köpa? Jag köper barnkläder (hittar dock sällan åt sonen), ibland kläder till mig själv på sommarloppis, smycken, små föremål till hemmet, tidningar, sommarväskor.. Ja, listan kunde nog göras ännu längre..

Sanna

3 kommentarer:

Maria sa...

WOW så snygg!!! Jag är riktigt dålig på att köpa kläder på loppis, oftast blir det keramik eller andra husgeråd. En och annan trälåda och plåthink har det också blivit. :)

Fin helg!
Kram

StrandviksVillan sa...

Hmmm... jag köper nog egentligen bara inredningsprylar: krukor, lyktor, koppar, tallrikar... Orkar aldrig plöja igenom kläderna :P

Trevlig helg!

Lilja's Corner sa...

Jag går egentligen väldigt lite på loppis, men det jag oftast spanar efter är pysselmaterial och saker som har potential att bli något helt annat...

Idag var jag och shoppade lite nya sommarkläder, i vanliga butiken. Bland annat en härlig småblommig klänning som jag längtar efter att använda.

Ha en skön helg!