lördag 19 juni 2010


Idag visar jag er några bilder som jag tog igår och i förrgår. Dottern har fått vara modell.


 Jag håller på och packar som bäst. Jag skall nämligen vara borta på en lite annorlunda jobbgrej i sex dagar. Jag har aldrig varit så länge borta från barnen så det känns lite trist just nu. Å andra sidan så kommer det säkert att vara helt ljuvligt att komma hem sedan och fira midsommar med familjen. Sedan har jag semester hela juli så det skall bli skönt.Ibland gör det gått att få sakna också.

Kram, Sanna

6 kommentarer:

Kirjailijatar sa...

Todella kauniita kuvia! Viimeinen kuva on suloinen, aivan ihana. Ero on haikeaa, mutta jälleennäkeminen sen jälkeen niin ihanaa.

StrandviksVillan sa...

Sån sötis!
Jag tog en hel del fina kort av dottern nyligen, men vet inte om jag ska visa på bloggen. Det har skickats meddelanden från dagis och skola om försiktighet med att visa barnbilder på nätet, tyvärr...
Undrar om jag har rätt mailadress till dig? Maila mig om du vill se några av mina bilder (strandviksvillan@gmail.com)

Trevlig helg! Förstår det känns konstigt att vara ifrån barnen så länge, för mig är nästan ett dygn för mycket... Men det går säkert bra och blir desto roligare att komma hem sen.

Anonym sa...

Ha En Trevlig vecka!! Vi Ses sen efter MIdsommaren!! H:Minna.

Lyckoslanten sa...

Vilket vackert löjtnantshjärta! Jättefina barnbilder! Förstår att det skär i hjärtat att skiljas för en stund! Ha det fint på jobbresan!

Nina/littleperky sa...

Länge sen sist! Fina bilder!
Vi kunde ta och höras. Jag har bytt bloggadress (men bloggen är densamma, så du hittar till den genom att klicka på länken ovan). Du är förstås välkommen att delta i min tävling också.
Kram!

Dita Maulani sa...

I don't understand your language but seeing those pictures make me wanna have a nice summer day at beach or a meditation time on a mountain. Nice pictures and very cute little child!