torsdag 11 juni 2009

Hälsningar från Tallinn
Tänk att det är fredag imorgon igen.. Denna vecka har varit så fullspäckad med program och således känns det att det gått helt otroligt fort. Det har bl.a. varit två kalas hos Emils dagiskompisar och "utvecklings-och uppfriskningsdagar" med mina arbetskompisar. Idag har jag varit på kryssning till Tallinn med mina arbetskompisar. Det blev en massa promenerande runt omkring på stan så nu känns det verkligen i fötterna.. Visst gick vi i olika butiker, men det blev inte så mycket shoppande i alla fall. Det som jag köpte var nog fina saker, tycker jag i alla fall, men jag har tänkt ge det som jag köpte till födelsedagspresent så jag kan inte visa dem här tyvärr. :) Personen som jag köpte presenterna till kan tänkas se bilderna här och det vill jag ju inte..
Vädret var helt ljuvligt, sällskapet trevligt (gud så vi har skrattat!) och omgivnigarna också fina att röra sig i (syftar då främst på Gamla stan i Tallinn).


Tack igen för alla kommentarer!Jag blir så glad för varje rad ska ni veta! Ha en skön helg!

5 kommentarer:

Sabina sa...

Det är så vackert i gamla stan i Tallin!
Ha en skön helg!
Kram sabina

Pieni Lintu sa...

Ihanan näköistä!! Me kävimme viimeksi 2005 kun odotimme esikoista! :) Ihana ja kaunis kaupunki!

Anonym sa...

Hmm.. blev nyfiken... min födelsedag är om tre dagar... skall firas imorgon... hmm.. kan det månne tänkas att min present är från Tallinn? Hmm.. Eller då inte.. Men i varje fall, fina bilder från Tallinn! =) H:Minna

Sanna sa...

Minna: Nä du får något annat. :)

Fröken Fräken sa...

Vilka härliga miljöer och hus det verkar vara i Tallin! Själv har jag aldrig varit dit tyvärr..