onsdag 3 juni 2009

Bullar och en ny klockaIdag då jag promenerade hem från jobbet och såg denna söta klocka i fönstret till en bokhandel så blev jag blixtförälskad! Veckans impulsköp ska givetvis fått ett nytt hem i barnens rum.. Där har vi inte heller haft någon klocka tidigare.. Denna är så söt och så gillar jag ju denna barnbok som bilden på klockan är tagen ifrån. Bilderna kommer från den underbara boken Gissa hur mycket jag tycker om dig? av Sam McBratney med fina illustrationer av Anita Jeram. Hos oss är detta "pappas bok" ,eftersom den bok vi har är skriven på finska och jag läser ju bara svenska böcker.. Jag ska nog ta och låna denna bok på biblioteket på svenska så att jag också kan läsa den. :)


Idag har det regnat nästan hela dagen. Emil har redan flere dagar tjatat om att vi ska baka bullar så idag tänkte jag att det kunde passa bra med lite bullbakande. Visst var det roligt och visst bakade sonen duktigt, kavlade och bredde på fyllning, rullade och skar själv. Men samtidigt påminns man om varför vi bakar bullar så sällan och speciellt varför vi sällan bakar på vardagskvällar, haha..
Jag sitter här och gäspar så nu ska jag äta ännu en bulle med mjölk innan jag går och lägger mig. Så mysigt med regnet som smattrar mot rutan. (mindre mysigt var det ju imorse då jag skulle föra barnen till dagis i regnet utan bil). Kram på dig som tittar in!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Fin , snygg ny klocka. Gott med hembakade bullar. Doften är också god då man tar dem ut från ugnen. Ojoj, nybakade bullar just tagna från ugnen. Mums! + GRATULIS!!! =) Från Minna =)

Jessica sa...

Hejsan!
Ser ju riktigt gott ut med hemmabakade bullar. =)
Får se till att försöka baka lite bullar inom kort.

PS! Hur lyckas du få bilder bredvid varandra? Som i inlägget under.
Söt liten tjej! =)

Kram ♥ Jessica

StrandviksVillan sa...

Mums med färska bullar! Så fin klockan var också.

Ja jisses, det var inget litet jobb att ändra designen, tyvärr kan jag inte förklara för dig denna gång... Satt till halv två i natt, så visst blev det sovmorgon i morse. Var så allergisk i natt också med täppt näsa så jag sov dåligt. Bra med regn idag så det sköljer bort lite.

Ha det bra! Ser att du ändrat din header, snyggt!

Hem och Lycka sa...

Nää guud så sööt klocka, helt underbar!

kram Mia

Galleri MochB sa...

Så jättemysig klocka! Gillar också de böckerna :O) Låter gott med bullar. Det borde vi också baka nån dag. Ha en skön helg!

Fröken Fräken sa...

Men vilken söt klocka! Skulle nog passa mig med, även om jag inte är ett barn, men man kan ju älska kaniner oavsett!

Ja, lavendelbilderna är från balkongen. Där man inte håller till i detta kylslagna väder...

Millas hem sa...

Mmm, bullar med mjölk! Finns det något godare?!
Söt klocka också!

Kram Camilla

A home far away sa...

Ahhhh det var den sötaste klocka jag någonsin sett!

Ha en fin helg
Kram Gunilla

Mamma in the city / Tavlor och ting sa...

Hej!
Åh en så söt klocka.
Får man fråga vilken bokhandel du hittade den i?
MVH Jennie

nordish by nature sa...

mmmmh, jag älskar kanelbullar :-)
De ör "lecker" som vi säger i Tyskland!

Kan du skicka en bulle till mig? TACK! ;-)

Hälsningar
Anja