måndag 24 november 2008

Bedards ankor


The Great White Hype


Window shoppingNicely Decoreted Apartment


Living Together


Survival Of The Fittest


Jag vet att alla kanske inte har likadan (barnslig) humor som jag, men vill i alla fall visa dessa fina bilder av Michael Bedard. Den första bilden har jag faktiskt som en tavla på väggen, men den är lite malplacerad överallt känns det som (just nu hänger den på en vägg mellan vår andra wc och klädrummet) .. :) Kanske barnen vill ha den tavlan någon gång i sitt rum.. ;)

Veckoslutet gick fort då vi hade en massa program. Jag hann både jobba, gå på klädparty, gå ut och äta med några kompisar samt hälsa på hos min syster och hennes sambo. Idag har jag städat, tvättat byke, städat upp efter barnen, mest sprungit efter den yngre och bakat med den äldre.. Nu sover båda och känner mig nog ganska trött. Nu ska vi äta lite karelska piroger med äggsmör och dricka ett glas julcider med sambon. Ska gå och lägga mig tidigt då jag bl.a. ska gå på arbetsintervju imorgon.. Kram :)

Bilderna är hämtade från www.sitting-ducks.com.

3 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Bedårande ankbilder!!! Mari.

Galleri MochB sa...

Såg här nedan att du plockat i dina gamla dagböcker. Jag hade också en sådan bok där jag skrev in vackra dikter och verser. Eller har förstås men var den finns just nu har jag inte riktigt klart för mej...:O) Tog också julkort av barnen i helgen men de såg lite krystade ut och inte sådär spontant trevliga som jag tycker de skall vara...;O) Ha en bra dag!

Sanna sa...

Tack för era kommentarer!! :) GalleriM0B: Vi tog också foto på barnen, men jag tycker inte dom blev så bra.. Vi måste kanske ta om det någon annan dag.. :)