torsdag 24 februari 2011


Idag visar jag er tavelväggen i vardagsrummet som jag lovade er i mitt förra inlägg. Å andra sidan så vet jag inte om man kan tala om tavelvägg då det handlar om tavellister och några tavlor på rad?.. Jag tänkte att det skulle vara enklare såhär med tavellister så att det är lättare att byta ut tavlorna och även ha prydnader, som små ljus, mellan tavlorna. Jag  tycker det ser så fint ut på kvällarna med tända ljus mellan tavlorna på tavellisten. 


Ser ni förrästen popcornen (och någon plastleksak) under vårt matbord? :) Dessa bilder tog jag efter sonens 6-års kalas förra veckoslutet (och ännu ett kalas med dinosaurustema blir det nästa helg..). I och för sig kan vi nog ha smulor och leksaker på golvet annars också..

                                                               
                                                            Sanna

måndag 14 februari 2011

Today ♥


 Jag: Titta du har tappat en ögonfrans! Nu får du blåsa och önska dig något.
Dottern (3 år): Varför det då? 
Jag: Det är lite som trolleri.. Hm, eller det är kanske något man brukar säga på skoj..
Dottern: Nej, det var inte trollet! Det var nog Morran som hade tappat sin svans på min kind.

Har Morran en svans? När jag tänker efter så kommer jag ihåg en av mina favoritbarnböcker, Vem skall trösta Knyttet av Tove Jansson. I den boken biter Knyttet Morran i svansen för att rädda Skruttet. Morran blir rädd och springer sin väg. Sedan så lever Knyttet och Skruttet lyckliga i alla sina dagar i en stor vit snäcka på stranden. :D

♥  Jag har äntligen kommit igång med mitt långvariga projekt att göra någon typ av tavelvägg. Jag köpte vita ramar från Ikea och tavellister (så behöver man inte borra så många hål i väggen) och hämtade hem lite foton som jag beställt. Skall visa er hur det blev sedan då både lister och tavlor är uppe på väggen. 

♥ Såhär Vändagen/ Alla Hjärtans dag till ära vill jag tipsa er om en fin blogg: Le Love

♥ Tyckte det var gulligt att dottern hade fått ett vändagskort av en daghemskompis idag. Sonen ritade ett kort och gav ett godishalsband åt grannflickan som han brukar leka mycket med. Samtidigt passade jag på att föra en blomma och choklad åt flickans föräldrar som nyligen fick sin andra dotter. 

♥ Tack! Jag blir så glad över era hälsningar här på bloggen. 

Ha en riktigt trevlig kväll och hoppas ni får en bra ny vecka!
♥ 
Sanna

lördag 12 februari 2011


Hej på er! Kul om det är någon som tittar in här på min blogg fast det har varit så glest med inlägg... Jag har inte haft brist på inspiration för att blogga, gillar bloggandet och att läsa andras fina bloggar, men har saknat ork och känt att det varit helt skönt att sitta lite mindre vid datorn på kvällarna. Som heltidsarbetande småbarnsmamma blir det ju inte så mycket "egen tid" så istället för att knäppa på datorn då barnen somnat så har jag läst några bra böcker eller slötittat på tv. Även fotandet har det blivit mindre av nu en tid, men det blir det förhoppningsvis en ändring på nu då dagarna hela tiden blir längre och ljusare.

Idag får ni se några bilder från vårt kök (kök och vardagsrum flyter lite in i varandra). De öppna hyllorna i köket har vi nyligen målat och satt upp. Då vi flyttade in så var det en stor vinhylla med små lådor och en massa små fack för vinflaskor, som i och för sig var helt fin men opraktisk, så vi rev ut den. Tycker det blev helt bra med de öppna vita hyllorna, trots att köket annars är i ljust trä.

Idag har jag bl.a. lekt ute med barnen, städat och varit i simskolan med sonen. Imorgon skall jag gå och se på Disney on Ice med barnen och några kompisar med barn. Nu blir det ett glas rödvin och en film bara barnen somnat.


Trevlig fortsättning på helgen alla fina!
Sanna