onsdag 30 juni 2010

Porträttkollage


Idag visar jag er bilder på min äldsta älskling. Han tycker inte speciellt mycket om att bli fotad och tröttnar extra fort om jag vill ta bilder av den här typen då han skall sitta still framför kameran. Idag lyckades jag i allafall ta lite porträttbilder på honom som ni ser i detta kollage. Tycker det är kul att fota människor och oftast blir det ju barnen då..

Åh så underbart väder det har varit! Vi har tillbringat några dagar på stranden. Imorgon åker jag med barnen till en riktig sommarstad där vi skall träffa släktingar. 

Trevlig fortsättning på veckan allesammans!

Kram, Sanna

söndag 27 juni 2010

Step outside, summertime's in bloomIdag visar jag er några naturfoton som jag tog under helgen på stugan där vi firade midsommar med sambons föräldrar och några av hans syskon. Barnen och även vi vuxna njöt av att vara mycket ute samt äta gott och att bara vara tillsammans.
Tycker ni det är äckligt med småkryp? ;)  
Jag tycker dessa i alla fall ser en aning trevligare ut än myggen, bromsarna och spindlarna ...Stuglivet i all ära, men nu känns det skönt att vara hemma igen. Speciellt då jag varit borta hemifrån nästan hela veckan.Det är lite glest mellan inläggen, men jag antar att det är så även för många andra bloggare nu under sommar- och semestertider. Tack för alla besök och snälla kommentarer!

Kram, Sanna

lördag 19 juni 2010


Idag visar jag er några bilder som jag tog igår och i förrgår. Dottern har fått vara modell.


 Jag håller på och packar som bäst. Jag skall nämligen vara borta på en lite annorlunda jobbgrej i sex dagar. Jag har aldrig varit så länge borta från barnen så det känns lite trist just nu. Å andra sidan så kommer det säkert att vara helt ljuvligt att komma hem sedan och fira midsommar med familjen. Sedan har jag semester hela juli så det skall bli skönt.Ibland gör det gått att få sakna också.

Kram, Sanna

fredag 18 juni 2010

Vimplar


Idag har vi varit hos sambons syster och hennes sambo och hälsat på i deras fina hem. Vi har ätit en massa god grillmat, umgåtts och barnen har bl.a. åkt traktor. Att åka traktor och att dessutom få gräva lite med grävskopan är något som nästan går att jämföra med tivoli för stadsbarn... ;D


Visst skulle det vara härligt med en egen gård, men jag inser nog att det kräver mycket jobb också. Nu försöker jag istället att komma ihåg att vattna blommorna ute på vår balkong.. Vimplarna bidrar också med lite sommarkänsla. Eftersom jag inte är speciellt bra på att sy så har jag beställt vimplarna från superskickliga Lotta med bloggen Lottaspace. Jag har också beställt vimplarna som jag har i barnens rum av henne och har varit supernöjd med dem. Ute på vår balkong hänger också denna gamla stormlykta som är ett relativt nytt loppisfynd.

Jag vill önska er alla en riktigt skön helg!

Kram, Sanna

onsdag 16 juni 2010

Tiny little reminders...


...of tiny little summers.


"Blir det vinter nu, pappa?" frågade sonen av sambon i lekparken då det efter några dagars värme blivit regnigt och lite kallare. 
"Nej inte ännu. Sommaren har ju först just börjat.." svarade sambon. 

 Kram, Sanna

lördag 12 juni 2010

Sommarlektyr


Så var det då äntligen efterlängtad semester för mig och mer tid för att koppla av och kanske läsa några bra böcker. Idag har det varit blåsigt och regnigt- perfekt för att koppla av på soffan med en bra bok, en kopp te (speciellt då barnen sover och sambon ser på fotboll) samt morötter och vitlöksdipp.


Mina sommarböcker för mig bl.a. till Tokyo och Barcelona. Städer som jag i och för sig skulle vilja besöka i verkligheten också. 

Tack för alla snälla kommentarer!  
Kram, Sanna 

onsdag 9 juni 2010


Det finns så mycket roligt att göra just nu.  Lycka för mig är tex att åka på (kvälls)cykeltur längs med ån med sambon och barnen. 
Ryggsäcken packad med saft och smörgås. 

"kör saktare!" ropar sambon efter mig där jag susar fram på min nya röda cykel.
"Snabbare, mamma!" ropar sonen som cyklar strax bakom mig med sin cykel med stödhjul.

Kram, Sanna

tisdag 1 juni 2010

Spetskudde


Idag får ni se min "spetskudde" som jag fick inspiration till att sy igår. letade helt enkelt rätt på ett vitt dynvar samt en liten spetsduk som jag köpt på loppis och sydde fast duken. Inte svårare än så. :)  De övriga kuddarna är loppisdynvar samt hm:s linnekuddar.
Älskar pelargoner och dessa Mårbackapelargoner som jag har i vardagsrumsfönstret tycker jag speciellt mycket om.


Kul att många verkade gillade mitt skrivbord. Det är nog mer slitet än vad det ser ut på bilden så skall ta och måla det i något skede under sommaren. (hmm undrar just när jag faktiskt skall få tid för alla projekt som jag tänkt göra sedan då min semester börjar?..)

Kram Sanna